Gør din egen bog mærke

Hvis du elsker at læse så meget som jeg gør, bør så du overveje at gøre din læsning endnu sjovere ved at gøre din egen bog mærke til at holde din spot i din nuværende favorit bog. Jeg begyndte at lave min egen bog mærker et par år siden og er blevet næsten afhængige af det. Nogle gange jeg bruge en bog mærke igen og igen, men ofte vil jeg gøre en særlig bog mark for hver bog, som jeg læste. Det giver mig noget at se frem til, når jeg starter en ny bog og det holder mig motiveret til at holde at komme ind i bogen og få de sider at dreje.

Ikke gør din egen bog mærke synes en smule for kunstnerisk eller kreative for dine færdigheder? Hvis ja, så Læs videre. Vide, at din særlige bog mærke ikke behøver at imponere nogen andre end dig. Den vigtigste del i at gøre en bog mærke er simpelthen at du gør det. Det spørgsmål lidt hvis på alle kvalitet eller kreativitet af bogen mærke du laver. En af de mest nødvendige elementer i at gøre en bog mærke er at nyde den. Både du og jeg ved, at det sidste, vi behøver er en flere ting i livet, som vi ikke har. Så nyd dig selv! Ikke tage projekt at gøre bogen mærker så alvorligt at du ikke har sjov. Jeg guarentee, der gør bogen mærker vil kun vare så længe som din sjov varer.

Indsamle ideer til stor bog mærker fra overalt. Kig på tekstiler, magasin-annoncer og endda fotografier. For flere ideer du samler, jo bedre din chance for at gøre bogen mærker at du virkelig nyder. Og ikke lade dig rabat idéer simpelthen fordi de synes fjollet eller for barnlig. Nogle gange viser de mest simple idéer bedste.

Jeg er begyndt at gøre bogen mærker, der passer til tonen i den bog, jeg vil bruge bogen mærke til. Så, for eksempel, kan en tungere roman få en mere alvorlig, mørkt farvet bog mærke end sige en munter komedie jeg læser. Jeg forsøger at gøre min bog mærker matcher den følelse, jeg forudse om bogen.

Gør bogen mærker kan også være en stor gave at give venner og familie, der nyder at læse som du gør. Ikke alle, vil selv om de er helt vild med læsning, tage sig tid til at gøre en bog markere for sig selv. Så være en god ven og gøre en bog mærke eller to for hver af dine læse venner. Hvad en enkel og god gave at give.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation