Automatisk plæneklipper robot

En automatisk plæneklipperrobot kan frigøre dig fra at slå græsset af sig selv. Robotplæneklipperen kan overtage denne tidskrævende og fysisk krævende opgave. Når den er installeret, kan den overlades til at gøre sit arbejde, mens du læner dig tilbage og slapper af. Det har sensorer, der registrerer forhindringer og vender om, når det støder på dem. Du skal dog være opmærksom på, at robotplæneklippere ikke er en erstatning for en menneskelig plæneklipper. For at holde robotten ude af problemer skal du oprette en afgrænsningsledning for at sikre, at den ikke strejfer rundt i ejendommen.

Automatiske plæneklipperrobotter kan følge en tidsplan for at klippe græsplænen. De kan også programmeres til at følge et let lag og justere klippehøjden. Mange plænerobotter har også en “cut to edge” -funktion, der holder knivene tæt på græsplænens kanter, så de ikke efterlader spor i græsplænen. Disse plænerobotter har også et grundlæggende kollisionsdetekteringssystem, der stopper, hvis de støder ind i en klump græs eller en forhindring.

Landroid L er en model, der er i stand til at skære op til en halv hektar græs. Det er let at installere og bruger AIA-teknologi til at slå græsplænen. Det er også forprogrammeret til at skære op til 30% skråninger. Den har også en regnsensor, der automatisk vender tilbage til sin dockingstation, hvis vejret er dårligt. Med hensyn til funktioner har Landroid L en justerbar klippehøjde og et trebladet blad.

Bortset fra at være meget effektive, eliminerer robotplæneklippere også stresset ved græsslåning. De kræver ikke brændstof og kører på elektricitet. De fleste robotplæneklippere klipper tilfældigt ved hjælp af perimeterledninger og GPS til at navigere. Dette gør det muligt for plæneklipperen at lave et indledende mentalt kort over plænen. Hvis plænen er våd, klipper den ikke godt. Og den klipper ikke så ofte som en menneskelig plæneklipper, så det anbefales ikke.

Selvom du kan finde billige robotplæneklippere, vil kvaliteten og holdbarheden af disse maskiner variere. Kvaliteten af maskinerne vil matche omkostningerne, men det vil tage længere tid end en menneskelig plæneklipper ville. Ikke desto mindre kan en automatisk plæneklipperrobot spare dig for timevis af sved i sommermånederne. Du ønsker måske ikke at investere i en sådan maskine, men det sparer dig for en masse tid og penge. Og hvem har lyst til at bruge så meget på en robot?

I modsætning til gasdrevne plæneklippere er robotplæneklippere meget mere støjsvage. I gennemsnit producerer de kun 60 decibel støj, når de klipper. Det er stille nok til, at du kan tale med folk inde i en restaurant, og lyden er ikke mærkbar, selv når robotplæneklipperen kører. Da robotplæneklippere er meget tiltalende for tyve, installerer de fleste producenter forskellige tyveriforebyggelsesmetoder for at holde dem ude af din have.

Navigation