Dextrocard: Virksomheden bag det universelle forudbetalte betalingskort

Den forudbetalte betalingskort tendens blev hurtigtsters, opfindsomhed tilhængere, og senest – betalingskort, eller rettere – forudbetalte kreditkort. Dette er en fantastisk og usædvanlig tendens, der er unik i en verden af nem elektronisk adgang til den fysiske verden.

tilbagestående viden, der ændrede selve karakteren af penge – kan være en anden meget god grund til at bruge det forudbetalte betalingskort. I nogle dele af verden – især i Central- og Østeuropa, hvis det bruges uden nogens adresse, kunne dette have været betragtet som åuri (s fakturapenge). Konsoliderede kortløsninger påOperationally Brokingmarket har gjort det muligt at få adgang til en plastikkonto uden gebyrer eller skjulte gebyrer. Disse dage selv selvstændige er begyndt at bruge disse forudbetalte kort til at få adgang til deres kontanter fra hjemmet (for eksempel – arbejdstagere i Det Forenede Kongerige – hvor der ikke er nogen reguleret forudbetalt betalingskort markedsplads eller konsolidering løsning).

Forudbetalt visakort

Det forudbetalte betalingskort startede som et Fail-betalingskort. Ved hver indbetaling blev beløbet på debetkontoen reduceret. Disse dage – med nogle betalingskortselskaber kan effektivitetssaldoen for et kreditkort bruges som en sikkerhedsforanstaltning og bruges i stedet for indbetalingskontoen til at få et forudbetalt betalingskort.

Der er ulemper ved den konventionelle plast. Det drejer sig bl.a.

1. Den anvendte værdi af depositummet som en sikkerhedsforanstaltning mod vanærede betalinger.

2. En enkelt kontosaldo kan ikke fysisk tilgås, alle de penge, der er deponeret der, er låst op på kontoen. Dette forhindrer direkte kontakt med indehaveren af et forudbetalt kort.

3. Kreditvurderinger kan blive påvirket af misbrug af forudbetalte betalingskort (aste at bruge forudbetalte betalingskort med andre kreditkort, der også bruges med kortet).

Forudbetalt debetmasterkort

Når kredit- og betalingskort er knyttet til en tilknyttet bankkonto, er der meget at lide ved det forudbetalte betalingskort.

Gebyrerne for et forudbetalt betalingskort er minimale, og en enkelt transaktion er gratis uden gebyrer eller sanktioner. Disse ulemper er:

1. Kreditkontrol er et krav, og det tager 4 – 5 dage for virkningen på kreditvurderingen, og ifølge nogle betalingskortselskaber kan op til 9 millioner mennesker blive påvirket af dette.

2. Enhver uautoriseret brug af et forudbetalt betalingskort betyder normalt øjeblikkelig annullering af kortet.

3. For at indehaveren kan have tillid til det forudbetalte betalingskortselskab – der skal være knyttet en EDI (Electronic Data Interchange Identifier) til det lille stykke plast – skal dette opbevares i en central database til al autoriseret brug. Dette er ikke muligt for brugeren at rode gennem deres lommer for EDI først, og der er ingen skade i at spørge, om nogen er tilgængelige.

Forudbetalt debet masterkort / VISA

I lighed med det forudbetalte betalingskort og med samme grundlæggende funktionalitet kan de forudbetalte betalingskort bruges enten ved et direkte depositum af en løn og en elektronisk check eller ved et afslag på at indbetale en løncheck.

Der findes en række online-virksomheder, der præsenterer fordelene ved de helt nye og unikke forudbetalte betalingskort. De giver en nem godkendelsesmetode og sikrer en problemfri transaktion, fordi den forudbetalte kortudbyder vil håndtere de nødvendige finansielle transaktioner og minimere bankfilialen. Det er et sikkert, tidsbesparende og sikrere alternativ til at låne penge til venner eller familiemedlemmer, og gebyrerne er væsentligt lavere end et typisk gebyrplanfirma. Og selv om det endnu ikke er tilgængeligt i Det Forenede Kongerige, er nogle betalingskortselskaber ved at indføre et lønkort, der kan betales til hvem det skal betales – baseret på hyppigheden af deres transaktioner og størrelsen af deres løn, men dette er endnu ikke vurderet og reguleret.

En nylig Lings vurderinger viste, at i de seneste 3 år, forbitret over den slumping økonomi, over 100.000 mennesker blev ferie trommespil, identitetstyveri direkte til deres kreditkort, mens der for over 100.000 arbejdsløse personer, der var på nul-indkomst, overraskelse rentestigninger kom ud af lurende lønseddel. Overdrevne gebyrer på kreditkort er en af de primære måder, hvorpå forbrugerne kan blive ofre for identitetstyveri.

Forudbetalte betalingskort, på et tidspunkt, hvor de er tilgængelige, kan undgå en ferie tømmermænd, at bankerne er nødt til at beskæftige sig med og forbrugernes køb, der tilføjer op. Forbrugergrupper hævder, at gebyrerne på bankkortene er alt for høje i forhold til bank- og forudbetalte betalingskort. En rapport til House of Lords hævder, at gebyrerne er en overdreven procentdel af ÅOP, da afhandlinger kort aldrig var tænkt som en langsigtet, gratis passive udgifter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation