Baby navne – overvejer dit efternavn

Det overvældende nok til at træffe beslutning om en perfekt fornavn for din baby, men hvis du ikke overvejer dens virkninger på din baby’s sidste navn du kan indstille ham til fremtidig katastrofe. Det er nemt at overse, hvor kombinationen af dit barns fornavn og efternavn vil arbejde sammen. Lad os se på et par pointers på dette område.

Måske det mest oplagte sted at starte er ved hjælp af et identisk navn for din baby’s første og sidste navne. William Williams eller John Johnson for eksempel. Disse navne kan forårsage nogle flack for dit barn går gennem skolen, eller de kan give en måde at virkelig sætte dem fra hinanden. Mitch Mitchell, for eksempel, var en berømt trommeslager med Jimi Hendrix.

Almindelige ord som sidste navne kan give problemer. Mit efternavn er Byrd og jeg er nødt til at tænke to gange over navne, så min baby ikke ender med et fjollet navn. Vær især opmærksom på hvis dit efternavn er slang for noget vulgært. Du kan være sikker på, at dit barn vil aldrig leve ned et navn som Richard Johnson, når de rammer gymnasiet.

Næste, Kontroller, at det første navn du vælge ikke slutter med den samme lyd, som deres efternavn begynder med. For eksempel, når siger Mark Kogan højt, lyder det som Mark Ogan eller Mar Kogan. Og John Nolan bliver kæben Nolan eller John Olan. Bare et lille punkt at kontrollere for når du er temmelig sikker på et navn.

Sørg også for, at forkortet fornavne ikke kollidere med dit barns fornavn. Edward Jed vil sandsynligvis forkorte til Ed Jed som har en fjollet lyd til den. Klassiske prank telefonopkald name Ben Dover er resultatet af en forkortet fornavn.

Hvilken som helst navn, du vælger, kan blive gjort nar af en eller anden måde, men disse er blot nogle måder at Sørg for at du undgår de mest åbenlyse fejl. Først og fremmest skal du sørge for at sige dit barns hele navnet outloud, så du kan evaluere sin hele lyd. Held og lykke at finde det perfekte navn for din baby!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation