Tips til at booke en billig flybillet

I de sidste fem år har Europa oplevet en stigning i antallet af Lavprisflyselskaber som er en god nyhed for rejsende, men mange siger dårlige nyheder for rejsebureauet high street.

Jeg husker en ven ønsker for at tage hendes mand væk for en weekend til Dublin, Irland og gik til en høj street rejsebureau. Hun fik et tilbud på £300 for en weekend, herunder fly og indkvartering – bog med samme fly med Ryanair og et hotel i centrum af Dublin direkte med hotellet, og weekenden faktisk kostede hende kun £190 igen herunder flyrejser og overnatning – en besparelse o f £110.

Her er mine tips til søgning lavprisflyselskab billetter;

Book i god tid

Jo senere forlader du det dyre rækken bliver, de fleste flyselskaber afgift mere hvis du bestiller billetten et par dage eller endda en uge før du vil afgang, så jo tidligere du bestiller det billigere fly vil koste.

Weekend afgange

Hvis du booker din flyrejse til weekenden vil så billetten koste dig flere penge, som de fleste mennesker rejser weekend, så prøv og book afgang i løbet af ugen, og ikke kun dit fly bliver billigere, men du finder formentlig ud af at de vil være mere indkvarter n Specialtilbud

Rejsebureau Flybooking

Ikke booker dit fly via et rejsebureau, simpelthen fordi du vil blive opkrævet mere end booking direkte med flyselskabet – du skal huske at rejsebureauer i de fleste tilfælde tilføjer Kommissionen til flyvning, de har at leve, men hvorfor skal du betale mere.

Rejse ud af skoleferien

Ligesom weekend afgange flypriser øge under skolen eller helligdage, så hvor du kan prøve og bestille din flyrejse valgperiode skole.

Sen aften / tidlig morgen fly

At spare flest penge, når du reserverer din flybillet, bestille en flyvning sent om natten eller i de tidlige timer af morgen, er dette, hvor de bedste besparelser er lavet, blot på grund af de skæve flyvende gange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation