Spørgsmål historiefortællere nødt til at spørge sig selv

. Hvem er jeg og hvorfor vil nogen hyre mig?

· Kan jeg arbejde en skare?

· Kan jeg arbejde i enhver vejr miljø?

· Hvad har jeg at tilbyde en festival eller begivenhed?

· Kan jeg være fleksibel nok til at passe behovene, som publikum?

· Kan jeg være en holdspiller? Vil jeg være vores partner til producenten?

· Vil jeg fremme festival eller begivenhed?

· Har jeg nogen “ikke omsættelige” point?

· Jeg sjov og underholdende at være omkring?

· Er jeg komfortabelt omkring børn, dyr, ældre, osv.?

· Tager du til billede med publikum? Autografer?

· Først og fremmest kan jeg være på festival eller begivenhed på tid!?

Spørge dig selv disse 12 enkle spørgsmål kan hjælpe dig med at beslutte, om du vil udføre på bestemte begivenheder eller hvis du er, hvad nogen leder efter.

At gøre disse spørgsmål arbejde, først besvare dem skriftligt. Må ikke bekymre dig om den måde, det er lagt ud, bare sætte ord. De fleste af dem er simpelt ja eller nej svar. Sikker på der vil være nogle, som du har brug for at forklare for eksempel: kan du arbejde i enhver vejr miljø? Du kan svare nej med en forklaring; Jeg ‘ m allergisk over for solen. Jeg kan kun gøre indendørs eller skraverede begivenheder.

Nogle af spørgsmålene kan være svært at besvare. Jeg sjov og underholdende at være omkring? Nogle folk kan svare at en anderledes end du ønsker! Være ærlig og når du har besvaret disse spørgsmål du vil være i stand til at tilbyde en kvalitetsprogram.

Husk, hvis du ikke spørge dig selv disse spørgsmål begivenhed producenter vil!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation