Gøre boliger mere energieffektive mens remodellering

Ifølge den nationale sammenslutning af bygherrerne brugte amerikanerne ca 215 milliarder $ remodeling deres hjem i 2005. Så hvis du planlægger at renovere, kan du huske én ting: det kan betale sig at gøre dit hjem mere energi effektive mens du remodel.

“Boligejere er at lægge ekstra vægt på energi besparelser, når remodeling deres hjem,” forklarer Danny Lipford, homebuilding ekspert og vært på tv-show “Dagens boligejer med Danny Lipford.” “Projekter, der giver større energieffektivitet har vist sig for at medvirke til at reducere varme og køling omkostninger, i nogle tilfælde med op til 15 procent.”

Lipford siger, at husejere ville være klogt at søge enhver mulig måde at holde deres hjem energi effektivt og modstandsdygtigt over for fugt. Han anbefaler, at tidligt i den remodeling proces du skal spørge kontrahenten masser af spørgsmål. Find ud af hvor han mener du kan maksimere www.maleroversigten.dk energibesparelser, hvor energi kan gå tabt under en renovering, hvordan at beskytte mod potentielle vejr skader og hvis han planer om at bruge innovative produkter som DuPont Tyvek Weatherization Systems-produkter, der kan hjælpe med at redde energi samtidig beskytte dit hjem.

De tre vigtigste zoner Lipford identificerer som dem til at fokusere på cut energiomkostninger er:

ZONE #1: Loftet

Attic isolering kan resultere i betydelige energibesparelser, reducere varme og køling omkostninger ved hjælp af innovative byggematerialer som DuPont Tyvek AtticWrap. “Nogle af de mest effektive løsninger, der bidrage til at gøre boliger mere effektivt er dem du ikke kan se og er vigtige at fokusere på tidligt i den remodeling proces,” siger Lipford.

ZONE #2: Væggene

Under opførelsen, entreprenører kan bruge et hus wrap-sådan som DuPont Tyvek HomeWrap, som opfylder ENERGY STAR-standarder-under sidespor. Wrap beskytter huset som en vindjakke, danner en beskyttende hud omkring vægge, døre og vinduer. Installere hus wrap kan hjælpe lavere varme og køling omkostninger ved at holde uden for luft og vand ud samtidigt med at tillade fugt at flygte. Uden en kvalitet hus wrap er boliger mere sårbare over for udvendige forringelse, luft og vand infiltration og eventuelt skimmel og maler Randers.

ZONE #3: Windows

Vinyl vinduer er blevet en af de mest populære valg for overlegen energi effektivitet og fugt forvaltning, især når glimtede korrekt og installeret med isoleret glaspaneler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation